Zrušit trvalého vyřazení položky či položek proveďte v nástroji Ochranné pomůcky.

(KDE? Sklady – Ochranné pomůcky)

Zde si nejprve zvolte sklad, zobrazte vyřazené pomůcky a filtrujte dle data vyřazení.

Zatrhněte pomůcky, které se mají zrušit a tím pádem i vrátit zaměstnanci, klepněte na Operace a zvolte Vrátit pomůcky zpět zaměstnancům.

Potvrďte vracení klepnutím na OK.

Hotovo.